Ο Σχεδιασμός συναντά την τέχνη & η αισθητική κερδίζει τις εντυπώσεις

Ο σχεδιασμός από μόνος του μπορεί να είναι ικανός να υπερτιμήσει το ασήμαντο αλλα και να υποτιμήση το άξιο-σημαντικό, για αυτό σας παρέχουμε:

– 50+  επαγγελματίες σχεδιαστές +εργάτες μας, σας παρέχουν την χάρη και την τέχνη τους εξατομικευμένα για εσάς ! για κάθε ανάγκη, από λογότυπο, μέχρι φωτογραφίες προιόντων, εικονίδια, τυπομένο το λογότυπό σας οπουδήποτε, σε ταμπέλα μέχρι κούπα του καφέ ή τετράδιο και μπλούζες. Αναθέτουμε και στους 50+ να μας δώσουν τον σχεδιασμός τους για αυτό που θέλετε, και εσείς επιλέγετε 1 από τα 50+ σχέδια που φτιάχτηκαν όλα στα μέτρα της εταιρείας-επιχείρησής σας, σύμφωνα με τα δικά σας στάνταρ.

– Επιλέγουμε τα κορυφαία template-σχεδιασμού εξατομικευμένα για τη σελίδα σας, Είτε με την κορυφαία πλατφόρμα της wordpress-woocommerce, είτε με Magento, prestashop,drupal ή όποια άλλη πλατφόρμα είναι ιδανική για κάθε περίσταση, ωστόσο διαθέτουμε και τη δυνατότητα ανάπτυξης δικού μας framework για τελείως ανοικτό κώδικα και άπειρες παραμετροποιήσεις.

– Πλούσιο Φούτερ στο τελείωμα της σελίδας σας, εκδηλώνοντας στιβαρότητα αλλα και χρηστικότητα με το περιεχόμενο. Λειτουργικό μενού με λειτουργία φόρτωσης async js όπου χρειάζεται, δηλαδή αφού φορτώσει η σελίδα σας γίνεται η φόρτωση του μενού αλλα και άλλων στοιχείων,  εξοικονομώντας χρόνο φόρτωσης της αρχικής σελίδας, αλλα και γενικότερα φωτογραφίες (lazy loading) και όπου χριεάζεται επι τόπου φόρτωση, στη σωστή στιγμή γίνεται η φορτώσει κάθε αρχείου, ή αρχείου css ή όποιο άλλο αρχείο φωτογραφίας,  js κλπ..

– Εξατομικευμένα δίνουμε τις προτάσεις μας , για την ανάπτυξη της εταιρείας-επιχείρησής σας, όπου και μπορούν να εφαρμόστούν στη σελίδα σας, διάφορες λειτουργίες για τον χρήστη, μέχρι εφαρμογές στατιστικών και παρουσιάσεις υπηρεσιών και προϊόντων με ειδικό αφιέρωμα.

– Google adwords, Google Merchant, Google affiliates, Facebook marketing, Instagram, ρυθμισμένα όχι βάσει πως τα μάθαμε στο πανεπιστήμιο, αλλα πως τα μάθαμε πάνω σε πραγματικούς χρήστες σε επιχειρηματικό πρότυπο, στο σωστό συγχρονισμό με την τάση μιας περιόδου ή της εποχής και πάντα εξατομικευμένα για το κάθε προϊόν – κατηγορία προϊόντος – παροχής στις ανάλογες ρυθμίσεις με τη σωστή στρατηγική.

  • Seo Expert – Εμφάνιση της Ιστοσελιδας στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης της google, “αδιαφορώντας” πόσο υψηλός είναι ο ανταγωνισμός
  • 80+% αλληλεπίδραση <20% Διαφήμιση, είναι η χρυσή τομή στο πλαίσιο στρατηγικής του Marketing που προτείνουμε σους πελάτες μας και μπορούμε να το υλοποιήσουμε ! Η δομή & ο όλος χειρισμός του project-Ιστοσελίδας εγγυάται την ανάπτυξη πελατών-συνδρομητών χωρίς την ανάγκη υπερβολικής ή μακροχρόνιας διαφήμισης