κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων - hostingΟ κορμός για την Κατασκευή ιστοσελίδων εξαρτάται από την φιλοξενεία. Για αυτό και παρέχουμε τις κορυφαίες και πιο προηγμένες επιλογές φιλοξενείας.

–  Συνεργαζόμαστε με κορυφαία Ελληνικά data center αλλα και με τους κορυφαίους server της Google , όπου μας παρέχει ασφάλεια, ταχύτητα καθώς τόσο τα modification όσο και το ότι βρίσκονται επι Ελληνικό έδαφος ή μέσω CDN από google cloud, λιγοστεύει τo ping για το φόρτωμα της σελίδας σας,

– Παρέχουμε φιλοξενεία ανάλογα με το project, σε dedicated server, wps, cloud

– Τεχνολογίες σχετικά με τον προγραμματισμό και την κατασκευή αλλα και καινοτομίες που από τους πρώτους στην Ελλάδα εφαρμόσαμε και ακόμα προσφέρουμε καινοτομίες εξατομικευμένα, όπως πρώτοι στην Ελλάδα εφαρμόσαμε το DNS Round robin σε μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, όπως και σε επίπεδο ασφάλειας, π.χ η θωράκιση κωδικών PHP (sourceguardian), η δημιουργία ενός από τα πιο εξελιγμένα convert παγκοσμίως την περίοδο 2010, μια τεχνολογία που πρωτοπορούσε την περίοδο αυτή ακόμα και από πλατφόρμες μεγάλων κοινωνικών δικτύων όπως του Youtube, όπου και ακολούθησε μετέπειτα την εξέλιξη αυτή … και πολλά ακόμα.

  • Παρέχουμε την λειτουργία Dynamic cache στην υπηρεσία Hosting για δυναμικές σελίδες, όπου και δεν παρεμποδίζεται η γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας με περιεχόμενο δυναμικών διαφημίσεων ή δυναμικών αντικειμένων.
  • CDN με καλύτερη-πλησιέστερη λειτουργία για την Ελλάδα, για την βελτίωση της ταχύτητας και της ασφάλειας αλλα και του SEO
  •  Back up καθημερινό, όπου και εξασφαλίζεται η προστασία όλων των αρχείων σας
  • Υποστήριξη τελευταίων εκδόσεων ανοικτού κώδικα σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού-εφαρμογών όπως PHP, ImageMagick κλπ. για πιο γρήγορη και ασφαλή κατασκευή ιστοσελίδας αλλα και ποιότητας για την επικοινωνία με το crawler της google αλλα και της αυξημένης ποιότητας των αρχείων-φωτογραφιών με μικρότερο μέγεθος ωστόσο.
  • HTTPS με υποστήριξη σε παλιούς φυλλομετρητές – Υποστήριξη SNI για πλατφόρμες-λογισμικά Η/Υ που είναι πριν το 2011 ώστε να μην εμφανίζεται η αναφορά σφάλματος “Μη ασφαλής ιστοσελίδα” για τους χρήστες
  • Απόλυτη προστασία σε DDoS Επιθέσεις και BOTs , χωρίς να λαμβάνετε ενοχλητικά email
  • ΦΙλοξενεία των αρχείων όπως φωτογραφιών σε ξεχωριστό server και με ξεχωριστό cache για μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα.
  • Ρυθμίσεις και υποστήριξη λειτουργιών σχετικά με το dns που βοηθάει το seo της ιστοσελίδας
  • αρκετές ακόμα λειτουργίες που εξατομικευμένα παρέχουμε την ενημέρωση και την εφαρμόζουμε ανάλογα με το project

+ Αναλαμβάνουμε την καταχώρηση του DOMAIN σας 

+ Τη μεταφορά της σελίδας σας από άλλο server, στον server της Εταιρείας μας και εγγυώμαστε τουλάχιστον 20-30 % μεγαλύτερη ταχύτητα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία,  ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις πελατών μας, είδαμε αύξηση από 7 και 8+ δευτερόλεπτα loading της αρχικής σελίδας σε 1-3 δευτερόλεπτα, τεράστια βελτίωση !