κατασκευή ιστοσελίδων woodenshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Σαλαμίνα – Τοπικό κατάστημα και Eshop

Η ιστοσελίδα woodenshop διακρίνεται για την υψηλή αισθητική και τέχνη με αντικείμενο τα αυτοκόλλητα παντώς τύπου, ξύλινες χειροποίητες κατασκευές καθώς και ξύλινα διακοσμητικά. (Ορισμένες λειτουργίες βρίσκονται σε αναβάθμιση) Με ιδιαιτερότητα την εφαρμογή που ενσωματώνει “φτιάξτο μόνος σου” δηλαδή ο χρήστης μπορεί να κατασκευάσει στα μέτρα του διάφορα προϊόντα,  , όπως μπλουζάκια, ξύλινες κατασκευές-διακοσμητικά, αυτοκόλλητα με δυνατότητα παραμετροποίησης από τον χρήστη, όπου μπορεί να ανεβάσει λογότυπα, κείμενα, αλλα και να επιλέξει χιλιάδες φωτογραφίες από τράπεζα φωτογραφιών.

 

κατασκευή ιστοσελίδων σαλαμίνα woodenshop

κατασκευή ιστοσελίδων σαλαμίνα woodenshop

 

Μας κάνει εντύπωση η τέχνη και την ποιότητα του χειροποίητου που εφαρμόζει και εκφράζει η συγκεκριμένη εταιρεία, όπου με την άψογη συνεργασία μας βγήκε ενα αρμονικό και ωραίο αποτέλεσμα για τον χρήστη. Με μεγάλη γκάμα προϊόντων καθώς και ξεχωριστές δημιουργίες που πρωτοπορούν και δεν είναι ευρέως διαδεδομένες με ιδιαίτερη έμφαση στο χειροποίητο.

 


Σχετικά με το woodenshop σύμφωνα με αναφορά μέσα από τον ιστότοπο :

Σε λίγες γραμμές, κάποια λόγια για εμάς…

Με γνώσεις πάνω σε μηχανήματα εκτυπώσεων  κοπής και χάραξης τελευταίας τεχνολογίας, υλικών τέχνης και διακόσμησης, δημιουργούμε  για εσάς αυτοκόλλητα, ταπετσαρίες, ξύλινα διακοσμητικά , μοντέρνους καλόγερους, πίνακες σε καμβά ή ξύλινους, αντικείμενα κάθε είδους δημιουργικού υλικού καθώς και κατά παραγγελία κατασκευές στα μέτρα σας εκπληρώνοντας κάθε τι που αφορά την επιχείρησή σας, ή τον ιδιωτικό σας χώρο.

Το Woodenshop ιδρύθηκε το 2000 με κύριο σκοπό να διατηρήσουμε την παράδοση στο να κατασκευάζουμε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα και συγχρόνως να σας δίνουμε εναλλακτικές ιδέες και προτάσεις στη διακόσμηση άμεσα και οικονομικά. Είμαστε υπερήφανοι που εκατοντάδες επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες μας επιλέγουν για να διαμορφώσουν τον  χώρο των ονείρων τους!

Καθημερινά στον κατάλογό μας προστίθενται νέα προϊόντα έτσι ώστε η συλλογή μας να εμπλουτίζεται και να καλύπτει κάθε σας ανάγκη. Παρέχουμε ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγοράς. Όλα τα είδη του καταλόγου μας είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας -τιμής!

Είτε θέλετε να αποκτήσετε ένα στοιχείο που θα συμπληρώσει το χώρο σας, είτε μία ολοκληρωμένη λύση διακόσμησης επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα.


Κατασκευή Ιστοσελίδας Σαλαμίνα – Τοπικό κατάστημα

www.woodenshop.gr